Referenssejä2021-06-15T09:10:41+00:00

Referenssejä

Referenssejä

Työkohteisiimme kuuluu esimerkiksi:

  1. Eri keskusliikkeiden myymälöitä K-Citymarket- ja Prisma-kokoluokasta pieniin kyläkauppoihin. Näissä kohteissa huolehdimme kaupan kylmälaitteista sekä pakaste- ja kylmävarastojen toiminnasta kokonaisvaltaisesti. Useissa myymäläkylmän kohteissamme on asennettu kylmälaitteiden kaukovalvontajärjestelmä. Kaukovalvontajärjestelmä mahdollistaa sen, että voimme tietotekniikan avulla olla yhteydessä ko. myymälän kylmälaitejärjestelmään mihin tahansa vuorokauden aikaan ja suorittaa esim. päivystystilanteessa tarvittavia toimenpiteitä kannettavan tietokoneen avulla menemättä paikan päälle.
  2. Laitoskylmälaitteista huolehdimme mm. sairaaloissa, kouluissa, päiväkodeissa, palvelutaloissa, ravintoloissa ja hotelleissa. Huolehdimme myös kiinteistöjen kylmälaitteista kerrostaloissa ja rivitaloissa.
  3. Erikoistilojen kylmälaitteista voisimme mainita esimerkiksi: vihannesvarastot, puutarhojen ja taimistojen sekä leipomoiden kylmälaitteet.
  4. Ilmastoinnin jäähdytyslaitteet (esim. ATK-tiloissa, toimisto-, liike- ja taukotiloissa) kuuluvat myös toimenkuvaamme.
  5. Teollisuuden kohteissa huolehdimme mm. prosessijäähdytyksen kylmälaitteista.

Kylmäset Oy:llä on n. 2000 kiinteää asiakassuhdetta, joista n. 250 asiakkaan kanssa olemme solmineet kirjallisen huoltosopimuksen. Huoltosopimus takaa asiakkaallemme avun ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme ympäri vuorokauden.