Kylmäset asiakastyytyväisyyskysely 26.10.2022

Toteutimme tänä syksynä lyhyen asiakastyytyväisyyskyselyn, jossa kartoitimme asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä Kylmäsetin kanssa. Tyytyväiset asiakkaat ovat liiketoimintamme ydin, joten asiakkaidemme palaute on meille todella arvokasta. Kysyimme asiakkailtamme asteikolla 1–10, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat yritystämme ystävälle tai kollegalle. Kaikkien vastaajien keskiarvoksi saimme 8.6, jota pidämme loistavana tuloksena.  

Aina täytyy kuitenkin kehittyä ja tässä suuressa roolissa on asiakkailta tullut palaute. Asiakkaiden avoimissa kommenteissa saimme hyviä rakentavia kehitysehdotuksia, joihin tulemme ilman muuta tarttumaan jatkossa. 

Saimme iloksemme myös paljon positiivista palautetta ja haluammekin nyt jakaa kanssanne muutamia asiakkaiden kommentteja: 

“Hyvä asiakaspalvelu, nopea reagointi.” 

“Erittäin hyvää ja laadukasta palvelua. Ammattilaiset ovat olleet paikalla huolloissa/korjauksissa ja asennuksissa, kiitos siitä. Paikalle on tultu nopeasti ja töiden etenemisestä on saatu tilannetietoa.” 

❄ “Palvelu on nopeaa ja ammattitaitoista.” 

❄ “Asiakaspalvelu toimii hyvin, kyselee ja antaa lisätietoja tarvittaessa. Toimitukset ovat sujuneet myös ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti.” 

“Luotettava, ihmisläheinen ja paikallinen.” 

2022-10-26T11:46:01+00:00