Kylmäset Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.4.2022

Kolmannen polven yrittäjä Niilo Mäkinen siirtyy ohjaksiin 

Kolmannen polven yrittäjä, 27-vuotias kylmämestari Niilo Mäkinen on nimitetty 1.4.2022 alkaen Kylmäset Oy:n toimitusjohtajaksi. Niilo on ollut jo lähes 10 vuotta mukana Kylmäsetin toiminnassa ja toiminut yrityksen huoltopäällikkönä viimeiset kolme vuotta. Viime kesänä yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos ja nyt myös tittelit muuttuvat. Kyseessä on historiallinen tapahtuma, sillä Niilo pääsee toimitusjohtajan rooliin jatkamaan isoisänsä Ilpo Mäkisen ja isänsä Vesa Mäkisen pitkäjänteistä työtä. 

Uuden toimitusjohtajan mielessä on paljon kehitysideoita, mutta yrityksen toimivasta peruskonseptista hän aikoo pitää kiinni. “Aina voi kuitenkin parantaa. Tarkoituksemme on kuunnella vieläkin herkemmällä korvalla asiakkaiden tarpeita ja toiveita – ja palvella heitä entistä laadukkaammin. Vetovastuun ottaminen jo vaarin perustamasta yrityksestä ja kahden edellisen sukupolven elämäntyön jatkaminen ovat minulle kunnia-asioita. Fiilis on tosi motivoitunut, sillä alalla on paljon mahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa”, toteaa Niilo roolistaan Kylmäsetin uutena toimitusjohtajana. 

Vesa Mäkinen päättää 30-vuotisen uransa toimitusjohtajana ja jatkaa yrityksen hallituksen puheenjohtajana. Vesa on edelleen mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa, mutta liiketoiminnan vetovastuu siirtyy Niilolle. “Vuodet ovat vierineet nopeasti, mutta on erittäin hienoa päästä siirtämään toimitusjohtajan vastuu omalle pojalle. Olen hyvin luottavaisin mielin, sillä Niilolla on vahva kylmäalan osaaminen sekä laaja käsitys alan haasteista ja mahdollisuuksista”, kertoo Vesa toimitusjohtajan muutoksesta. 

Huoltopäällikön vastuu yrityksessä siirtyy 11.4.2022 alkaen Jouni Lindblomille. Tästä tiedotamme vielä tarkemmin lähempänä ko. ajankohtaa. 

2022-04-01T09:04:54+00:00