Kylmäset Oy:n tarina jatkuu osana Cervi-konsernia

Kylmäset Oy ja Cervi yhdistävät voimansa

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi ostaa Kylmäset Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi. 

– Kaupan kylmä ja teollisuuden tarpeita palveleva kylmäosaaminen ovat perinteikkään Kylmäsetin vahvuuksia ja merkittävä lisä Cervin kylmäosaamisen tarjontaan. Kylmäpalvelujen liiketoiminta on ollut meillä Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä vielä pientä, ja tämä vahvistaa merkittävästi palvelujamme niiden osalta, sanoo Petri Valve Cervin toimitusjohtaja. 

Yrityskaupan myötä Kylmäset Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa omana yhtiönään ja omalla nimellään. Asiakassuhteet säilyvät ennallaan ja Kylmäset Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin. 

– On hienoa saada Cervi Groupiin nuorta yrittäjyyttä ja uusia ajatuksia. Olemme tästä todella innoissamme. Yrittäjillä on kolmen sukupolven kokemus ja raikasta näkemystä alaan. Rakennamme johtavaa olosuhdetekniikan toimijaa. Näin voimme palvella asiakkaitamme laajasti energiatehokkaan jäähdytyksen, lämmityksen sekä ilmanvaihdon ratkaisuissa, Valve kertoo.   

– Kylmäset on meille rakas yhtiö, joten ei ole lainkaan yhdentekevää, miten yrityksen tarina jatkuu. Haluamme kehittää ja viedä yritystämme eteenpäin. Cervillä on tekemisen meininki ja laadukasta toimintaa, joka mahdollistaa meille kehitysmahdollisuuksia. Jaamme Cervin kanssa samat arvot, ja toimintamallimme on Cervin lailla ketterää, kertoo Niilo Mäkinen, Kylmäsetin toimitusjohtaja. 

Yrittäjäsisarukset Niilo Mäkinen ja Ilona Mäkinen ovat kylmäalan yrittäjiä jo kolmannessa polvessa ja kartuttaneet alan erityisasiantuntijuutta käytännössä koko ikänsä. Niilo jatkaa Kylmäsetin toimitusjohtajana, Ilona toimistopäällikkönä ja molemmat Cervi-konsernin osakkaina.  

Me olemme erittäin motivoituneita ja innoissamme tulevaisuudesta. Uskomme, että yhdessä Cervin kanssa pystymme kehittymään ja jatkamaan laadukasta palvelua elinvoimaisena toimijana sekä vakaana työnantajana.  

Lisätiedot: 

Niilo Mäkinen, Kylmäset Oy, toimitusjohtaja, p. 040 052 2031, niilo.makinen@kylmaset.fi 

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi 

2024-02-12T11:12:15+00:00