Toimitusjohtajan katsaus vuoteen 2022

Vuosi alkaa olemaan lopuillaan ja jokaisen on hiljalleen aika rauhoittua joulun viettoon. Takana on hyvin poikkeuksellinen vuosi, sillä maailmantilanne on vähintäänkin erikoinen. Muuttuneet tilanteet ovat aiheuttaneet haasteita myös kylmäalalle. Materiaalikustannukset ovat nousseet huimasti ja komponenttien saatavuuden kanssa on ollut vaikeuksia. Lisäksi energiakriisin aiheuttamat mahdolliset sähkökatkot asettavat kylmäliikkeitä uuden tilanteen eteen. Haasteista on kuitenkin selvitty ja ongelmia on onnistuttu taklaamaan uusilla toimintamalleilla.

Poikkeustilanteesta huolimatta Kylmäsetissä on tapahtunut paljon kuluneen vuoden aikana. Helmikuussa remmiin tuli mukaan neljäskin Mäkinen. Ilona aloitti toimistolla myös kolmannen polven yrittäjänä, tuoden toimintaan paljon uutta osaamista. Myöhemmin keväällä pitkäaikainen projektipäällikkömme Vesa Kyllönen jäi ansaituille eläkepäiville ja Rantasen Jouni otti vastuulleen koko projektijohtamisen. Tässä yhteydessä Jouni Lindblom aloitti huoltopäällikön tehtävät. Henkilöstömuutokset on saatu ajettua hyvin sisään ja tuoneet uutta virtaa toimintaan.

Keväällä uudistimme Kylmäsetin alkuperäisen vuodesta 1969 palvelleen logon nykypäivään, kuitenkin vanhaa ilmettä kunnioittaen.

Paljon on tapahtunut niin työmailla kuin huollossakin. Myymäläremontteja toteutettiin vuoden aikana useampi, aina hypermarketeista pieniin kyläkauppoihin. Samaan aikaan vikakeikkoja on hoidettu yli 4 000 kpl. Kaikki työt on hoituneet kunnialla hyvässä yhteistyössä asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Lämpimät kiitokset koko Kylmäsetin henkilöstölle erinomaisesta työstä.

Suuret kiitokset kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille! Tästä on hieno jatkaa yhdessä kohti tulevaa.

Rauhallista joulun aikaa sekä tsemppiä uuteen vuoteen 2023!

Niilo Mäkinen

toimitusjohtaja

2022-12-21T12:25:41+00:00